Home

   

                              Voorzitter                                  Penningmeester                       Secretaris  

                         Leo Van  Veelen                                 Jannie  De Vries                        Klaas De Vries


Elke Maandagavond is het muzikaal Gezelligheidskoor aan het oefenen vanaf 19:30 tot 21:30 uur deze vindt plaats  in Seniorencentrum Zeewijkplein 260 1974 PL ijmuiden Op deze oefenavond kunt u kennis maken met dit gezellige koor door te luisteren of om proef te zingen zodat u kunt kijken of u zich wilt aansluiten bij dit koor. Het bestuur staat vrijblijvend op deze avond klaar om de ge├»nteresseerden alle informatie te geven die men weten wil. Het Muzikaal Gezelligheidskoor laat u dan ook graag horen wat zij in hun mars hebben. De wekelijkse repetities vinden daarna elke maandagavond plaats in het Seniorencentrum  wilt uw komen bel even van te voren even naar leo of klaas  als u zich bij dit koor wilt voegen. Iedereen is van harte welkom.

Naast de repetities verzorgt het koor ook optredens en is te boeken voor een gezellige middag of avond. Het Muzikaal Gezelligheidskoor heeft een repertoire om iedereen te vermaken.
Voor informatie, aanmeldingen en/of boekingen kunt u bellen met Leo van Veelen 06 10751021  / Klaas de Vries 06 53195939 jhdevries58@gmail.com. & leovanveelen@gmail.com  Jannie De Vries 06 22217070